Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Мајур: Договором са мештанима до већег броја прикључака на канализациону мрежу

16. Мај Мајур: Договором са мештанима до већег броја прикључака на канализациону мрежу
Директорка ЈКП „Водовод Шабац“ Даниела Ловрин Гавриловић и члан Градског већа Славиша Костадиновић обишли су данас почетак радова на увођењу канализације у Улици царице Милице у Мајуру.
Вода и канализација су основне цивилизацијске потребе, због чега ЈКП „Водовод Шабац“ и Град дају свој максимум да их учине доступним што већем броју грађана.
Како би се ова визија реализовала потребно је да се и грађани укључе у сарадњу са овим комуналним предузећем и, наравно, представницима Града. Да су мештани Мајура одличан пример како у заједничком договору може да се учини много, истакла је приликом обиласка радова директорка Ловрин Гавриловић.
-На иницијативу становника улице Царице Милице у Мајуру започети су разговори, који су врло брзо уродили плодом, што потврђује и сам почетак радова, напомиње Ловрин Гавриловић.
Водовод је отишао корак даље у односу на услове за прикључење на канализациону мрежу који су раније били доступни и у сарадњи са Поштанском штедионицом обезбеђен је још повољнији модел прикључења, који подразумева могућност отплате целокупног износа од 600 евра у динарској противвредности на чак 36 месечних рата. Када је Мајур у питању одмах по завршетку радова у Улици царице Милице отпочеће се са радовима на ширењу канализационе мреже у насељу Травнице, а како је најавила директорка Водовода Ловрин Гавриловић, у наредна два месеца интензивираће се обилазак месних заједница и разговор са суграђанима како би се пример добре праксе из Мајура ускоро применио и у бројним другим деловима Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'