Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Мајур: Договором са мештанима до већег броја прикључака на канализациону мрежу

16. Мај Мајур: Договором са мештанима до већег броја прикључака на канализациону мрежу
Директорка ЈКП „Водовод Шабац“ Даниела Ловрин Гавриловић и члан Градског већа Славиша Костадиновић обишли су данас почетак радова на увођењу канализације у Улици царице Милице у Мајуру.
Вода и канализација су основне цивилизацијске потребе, због чега ЈКП „Водовод Шабац“ и Град дају свој максимум да их учине доступним што већем броју грађана.
Како би се ова визија реализовала потребно је да се и грађани укључе у сарадњу са овим комуналним предузећем и, наравно, представницима Града. Да су мештани Мајура одличан пример како у заједничком договору може да се учини много, истакла је приликом обиласка радова директорка Ловрин Гавриловић.
-На иницијативу становника улице Царице Милице у Мајуру започети су разговори, који су врло брзо уродили плодом, што потврђује и сам почетак радова, напомиње Ловрин Гавриловић.
Водовод је отишао корак даље у односу на услове за прикључење на канализациону мрежу који су раније били доступни и у сарадњи са Поштанском штедионицом обезбеђен је још повољнији модел прикључења, који подразумева могућност отплате целокупног износа од 600 евра у динарској противвредности на чак 36 месечних рата. Када је Мајур у питању одмах по завршетку радова у Улици царице Милице отпочеће се са радовима на ширењу канализационе мреже у насељу Травнице, а како је најавила директорка Водовода Ловрин Гавриловић, у наредна два месеца интензивираће се обилазак месних заједница и разговор са суграђанима како би се пример добре праксе из Мајура ускоро применио и у бројним другим деловима Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'