Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Лежећи полицајци у Улици војводе Јанка Стојићевића

18. Септембар Лежећи полицајци у Улици војводе Јанка Стојићевића
На иницијативу мештана месне заједнице „Шипурке ливаде“, у суботу су у Улици војводе Јанка Стојићевића, испред Основне школе „Стојан Новаковић“, постављена два „лежећа полицајца“.
Како су истакли мештани овог насеља, постављање успоривача кретања је било неопходно због непримерене брзине којом се крећу аутомобили, у улици у којој се налази школа и свакодневно креће велики број деце.
Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу града у ЈП „Инфраструктура Шабац“, подсетио је да је Улица војводе Јанка Стојићевића била регионални пут, па да због тога овај проблем није могао бити раније решен.
-Пре две године смо поставили вибрирајуће траке у овој улици, али тиме проблем није решен. Аутомобили су се и даље кретали већом брзином од дозвољене, иако на почетку улице постоји знак да је брзина ограничена на 40 километара на сат. Надам се да ће ове „грбе на путу“, познате као „лежећи полицајци“, успорити брзу вожњу и омогућити безбедније кретање и спорији саобраћај у зони школе, додао је Филиповић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
11. Јул 2018.

Радови у улици Жике Поповића

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Жике Поповића у близини грађевински ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'