Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Комитет СЕ организује постмониторинг у Србији

07. Фебруар Комитет СЕ организује постмониторинг у Србији
Комитет за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе одржава своју сесију данас у Београду. Информацију да ће Комитет СЕ спровести постмониторинг у Србији, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је оценио као велику победу слободних општина и поручио да се истина не може сакрити.
- Све оно о чему сам говорио у новембру у Стразбуру потврђено је на изборима у Лучанима, а доказе о томе смо доставили члановима, рекао је градоначелник Зеленовић.
Он се захвалио Комитету за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власи СЕ, као осведоченом пријатељу слободе и демократије у Европи, што се одважио на озбиљан корак који ће, како верује, довести до тога да сваки следећи избори у Србији буду слободни.
Посета Комитета за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власти СЕ је почела јуче, коктелом добродошлице организованим у Комбанк дворани, а затим и у општини Стари Град.
Организатори скупа су општине Параћин, Чајетина и Стари град и Град Шабац.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је говорио крајем прошле године на седници Конгреса регионалних и локалних власти Савета Европе у Стразбуру да републичке власти, предвођене Српском напредном странком, врше снажан притисак на одборнике локалних власти који нису под њиховом контролом.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
23. Август 2019.

Реконструкција водоводне мреже у Кнеза Лазара

У понедељак 26. августа почеће реконструкција водоводне мреже у улици Кнеза Лазара у делу ближем Карађорђевој улици. Због реконструкције биће уведена забрана паркирања у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'