Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Комитет СЕ организује постмониторинг у Србији

07. Фебруар Комитет СЕ организује постмониторинг у Србији
Комитет за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе одржава своју сесију данас у Београду. Информацију да ће Комитет СЕ спровести постмониторинг у Србији, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је оценио као велику победу слободних општина и поручио да се истина не може сакрити.
- Све оно о чему сам говорио у новембру у Стразбуру потврђено је на изборима у Лучанима, а доказе о томе смо доставили члановима, рекао је градоначелник Зеленовић.
Он се захвалио Комитету за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власи СЕ, као осведоченом пријатељу слободе и демократије у Европи, што се одважио на озбиљан корак који ће, како верује, довести до тога да сваки следећи избори у Србији буду слободни.
Посета Комитета за мониторинг Конгреса локалних и регионалних власти СЕ је почела јуче, коктелом добродошлице организованим у Комбанк дворани, а затим и у општини Стари Град.
Организатори скупа су општине Параћин, Чајетина и Стари град и Град Шабац.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је говорио крајем прошле године на седници Конгреса регионалних и локалних власти Савета Европе у Стразбуру да републичке власти, предвођене Српском напредном странком, врше снажан притисак на одборнике локалних власти који нису под њиховом контролом.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
17. Јун 2019.

Раскопавање тротоара у Улици цара Душана

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна јединица Шабац, вршити раскопавање ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'