Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Канистери са средством за дезинфекцију у приградским насељима

25. Март Канистери са средством за дезинфекцију у приградским насељима
Данас су канистери са средством за дезинфекцију које грађани могу сипати у флаше и користити у свом домачинству, постављени у Мишару, Јеленчи, Поцерском Причиновићу, Јевремовцу и Мајуру, а сутра ће бити настављена акција и у селима.

-Јуче су канистери постављени на девет пунктова, данас на пет локација у приградским насељима. Пунимо канистере у континуитету и позивам наше сиуграђане да дођу и да сипаjу неопходне количине за своје домаћинство. Сутра настављамо са поделом по сеоском подручју, позваћемо све председнике месних заједница да преузму неопходне дозе. Град чини све што је у нашој могућности и надлежности да урадимо квалитетну дезинфекцију и заштитимо наше суграђане. Позивам и наше суграђене да и они ураде све што је у њиховој моћи и да остану у својим становима и кућама како бисмо се изборили са овим вирусом, рекао је начелник Градске управе Милан Васић.

Током данашњег дана настављена је и подела заштитних маски према приоритетима које је утврдио Штаб за ванредне ситуације града Шапца.

-Наш план је да се дневно шест до седам хиљада маски подели. Тренутно се дели у привреди. До сада је подељено око 11600 маски, прво здравственим установама, око 3300, затим запосленима у јавном и приватном сектору, продавцима, војсци, полицији и другима, рекла је Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'