Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ПРОГРАМА КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА ГРАДА ШАПЦА ЗА ПЕРИОД 2019 – 2021. ГОДИНА

25. Април
Градско веће града Шапца позива грађане и стручну јавност да се упознају са Нацртом програма капиталних инвестиција Града Шапца за период 2019 – 2021. година и узму учешће у јавној расправи.
Јавна расправа о Нацрту програма капиталних инвестиција Града Шапца за период 2019 – 2021. година одржаће се у периоду 30.04.2019. год. 20.05.2019. год.
У периоду одржавања јавне расправе текст Нацрта програма биће доступан на званичној интернет презентацији Града Шапца www.sabac.rs. (део „Документи – Стратешки документи“) и у Одељењу за локални економски развој Градске управе града Шапца (Господар Јевремова број 6, трећи спрат, канцеларија број 64).
У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан округли сто, 10.05.2019. године у Градској управи града Шапца, Господар Јевремова број 6, сала на другом спрату, у 13 часова.
Предлози, коментари и сугестије могу се доставити искључиво на формулару који ће бити доступан уз текст Нацрта програма, на мејл адресу mirjana.mecic@sabac.org или током одржавања округлог стола.
По окончању јавне расправе, Градско веће града Шапца сачиниће извештај о одржаној јавној расправи и у року од 10 дана од окончања исте, објавити га на званичној Интернет презентацији града.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'