Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ПРОГРАМА КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА ГРАДА ШАПЦА ЗА ПЕРИОД 2019 – 2021. ГОДИНА

25. Април
Градско веће града Шапца позива грађане и стручну јавност да се упознају са Нацртом програма капиталних инвестиција Града Шапца за период 2019 – 2021. година и узму учешће у јавној расправи.
Јавна расправа о Нацрту програма капиталних инвестиција Града Шапца за период 2019 – 2021. година одржаће се у периоду 30.04.2019. год. 20.05.2019. год.
У периоду одржавања јавне расправе текст Нацрта програма биће доступан на званичној интернет презентацији Града Шапца www.sabac.rs. (део „Документи – Стратешки документи“) и у Одељењу за локални економски развој Градске управе града Шапца (Господар Јевремова број 6, трећи спрат, канцеларија број 64).
У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан округли сто, 10.05.2019. године у Градској управи града Шапца, Господар Јевремова број 6, сала на другом спрату, у 13 часова.
Предлози, коментари и сугестије могу се доставити искључиво на формулару који ће бити доступан уз текст Нацрта програма, на мејл адресу mirjana.mecic@sabac.org или током одржавања округлог стола.
По окончању јавне расправе, Градско веће града Шапца сачиниће извештај о одржаној јавној расправи и у року од 10 дана од окончања исте, објавити га на званичној Интернет презентацији града.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'