Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Изградња фискултуирне сале у Натиној школи
у завршној фази

06. Септембар Изградња фискултуирне сале у Натиној школи <br>у завршној фази
Основна школа “Ната Јеличић” са првим хладним данима добиће фискултурну салу коју су ђаци и наставници ове школе годинама чекали, и већ у току првог полугодишта овде ће се одиграти први час физичког васпитања.

-Средином маја је почела изградња фискултурне сале а данас смо сведоци да су радови доста одмакли. С првим зимским данима биће при крају, а можда ће бити сала и усељива. Тако да ћемо решити дугогодишњи проблем који смо имали у овој школи. Деца ће ускоро имати адекватне услове за бављење спортом, казао је директор ОШ “Ната Јеличић” Зоран Старчевић.

Школу је данас посетио градоначелник Небојша Зеленовић и поручио да “губе време сви који желе да саботирају развој Шапца”.

-Ово је важна градска школа у коју иде довољан број ученика да она заслужује већ дуго година да има један овакав објекат. Морам да кажем зашто ми нисмо урадили раније салу- чекали смо пројекте који иду преко Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије. Да смо чекали, не бисмо никад дочекали. У последње две године ниједан пројекат који иде из Шапца не може да прође. Зато смо одлучили да сами, својим новцем, завршимо спортску салу у овој школи и она ће бити завршена до почетка хладнијих дана. Поред пројекта за Натину школу, нама стоје пројекти и за реконструкцију школе у Мајуру, школе “Вук Караџић” и Техничке школе. Сви ти пројекти већ годину и по дана стоје на чекању у Канцеларији за јавна улагања заједно са пројектом болнице. Лаж је Српске напредне странке да они желе било шта да помогну Шапцу јер се то не дешава већ неколико година уназад. Ми апелујемо и спремамо пројекте као што успешно завршили пројекат за Геронтолошки центар, за Гимназију, Медицинску школу и за школу “Јеврем Обреновић”. Поред успешна четири пројекта ми имамо спремних још пет које лично Александар Вучић забранио да се ради. Ја поручујем Вучићу и напредњацима у Шапцу да губе време зато што покушавају да саботирају развој града Шапца. Шабац ће се развијати са њима и без њих. Њима нека служи на част све оно што не раде и за шта кажњавају грађане Шапца, рекао је Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'