Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Италијански амбасадор посетио
индустријску зону у Шапцу

15. Новембар Италијански амбасадор посетио<br> индустријску зону у Шапцу
Италијански амбасадор Карло Ло Кашо данас је посетио италијанску фирму "Vopachel" која послује у индустријској зони у Шапцу. Амбасадор је разговарао са руководством фабрике и представницима града Шапца и при том истакао да у Србији послује близу 600 италијанских фирми.
- Све је више италијанских инвеститора који желе да инвестирају у Србији. Ми смо други партнер Србије и имамо одличан извоз из Србије. Хоћемо да понудимо своје стручњаке, технологију, искуства, експертизу, како би српске и италијанске фирме заједно расле и напредовале, рекао је амбасадор Ло Кашо.
Заменик градоначелника Душан Костадиновић нагласио је да је град Шабац поуздан партнер свим компанијама које послују на његовој територији.
- На то указује и чињеница да у нашем граду послује 12 италијанских компанија. Те фирме су дошле по препоруци, а не очекујући огромне субвенције од републике, навео је Костадиновић.
Посета је уприличена у оквиру Националног дана малих и средњих предузећа, односно дана отворених врата италијанске привреде, који организује Конфиндустрија - представништво конфедерације италијанске индустрије у Србији.
Истим поводом и ученици Техничке школе боравили су у италијанским фирмама у Шапцу и упознали се са условима пословања у њима.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'