Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Истраживање о стању безбедности у саобраћају

09. Август Истраживање о стању безбедности у саобраћају
Савет за безбедност саобраћаја града Шапца подржава и организује различите превентивне активности које за циљ имају повећање безбедности свих учесника у саобраћају. Са истим циљем Градски савет пружа подршку и истраживању ставова учесника у саобраћају на нивоу Републике Србије за 2017. годину, које, до краја овог месеца, реализује Агенција за безбедност саобраћаја.
У оквиру овог истраживања неопходно је да се попуни онлајн анкета, која је доступна преко линка на овом сајту и фејсбук страници Градског савета за координацију послова безбедности у саобраћају града Шапца, а која за циљ има истраживање ставова и навика учесника у саобраћају.
На основу резултата истраживања могуће је на бољи начин планирати мере и активности које доприносе повећању безбедности у саобраћају. Kако би се добили што релевантнији подаци на подручју града Шапца. Савет за координацију послова безбедности у саобраћају позива грађане да попуне анкету, јер тиме дају допринос повећању личне и безбедности осталих учесника у саобраћају.
Линк за упитник:
https://goo.gl/forms/ok65SAAI1mWDrnUp1

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
11. Јул 2018.

Радови у улици Жике Поповића

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Жике Поповића у близини грађевински ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'