Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Индустријска зона добила нову улицу

07. Август Индустријска зона добила нову улицу
У Северозападној радној зони у току је асфалтирање улице Нова 7 које ће бити завршено до петка. Ово је потпуно нова саобраћајница која се простире од јавног паркинга поред компаније “Јазаки”до пута за Дреновац, односно Сремску Митровицу.

Асфалтирању је претходила изградња водоводне и канализационе мреже, а радови се финансирају преко програма Европске уније “ЕуПро”.

Захваљујући новој саобраћајници, која доноси боље услове за инвеститоре, већ је продата парцела од пет и по хектара, изјавио је данас градоначелник Небојша Зеленовић приликом посете радовима у Зони.

-Шапчани ће се изненадити када буду дошли следећи пут у Северозападну радну зону јер ће видети још једну нову улицу и још новог простора за инвеститоре. Много лакша комуникација и саобраћај првенствено за кориснике у Зони. Ја се захваљујем Европској унији, нашем најважнијем и највећем партнеру, на пројекту “ЕуПро” из ког смо ми добили новац за финансирање изградње ове саобраћајнице. Добра вест и за наше донаторе и за грађане Шапца јесте да смо већ продали пет и по хектара на овој локацији новој компанији која ће доћи у наш град. Ширимо индустријску зону, имамо нове инвеститоре, они долазе из свих крајева света. Последњи инвеститор је из Велике Британије. У нашем граду се отварају нове прилике да наши људи раде у много бољим условима и да оствармо ону нашу прву политику – са свако заради више новца. Сада је то 36000 динара нето. Слушаћемо потребе и запослених и послодавац и наставити да инвестирамо, а надам се све више са нашим партнерима из Европске уније, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

Инфраструктурно опремање Индустријске зоне Европска унија преко програма “ЕуПро” финансира са 710.000 евра, а радови се изводе на још две локације у Зони где се гради водоводна и канализациона мрежа – на простору нове Кванташ пијаце и у западној трансверзали преко пута бензинске станице Мачва експрес.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'