Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Грушићани окупљени око једног предлога, Варњани имају седам

08. Новембар Грушићани окупљени око једног предлога, Варњани имају седам
У просторијама Месне заједнице “Варна” синоћ су мештани Грушића и Варне на скупу са градоначелником дискутовали о предлозима који ће се наћи на гласачким листићима 3. децембра, када ће се први пут изјашњавати о начину на који ће бити потрошен новац из каса њихових месних заједница.
То је била прилика да се мештани упознају са предлозима како би донели одлику шта ће бирати.
Предлог за Грушић поднела је Група грађана коју је окупила идеја да се у центру села ископа дубински бунар. Њихов овлашћени предлагач Милета Бекић каже да је то селу најпотребније.
-У Грушићу се близу 140 домаћинстава активно бави пољопривредном производњом, зато нам је неопходан наш дубински бунар како не бисмо воду довлачили из другог села. Ако овај предлог буде изгласан, бунар ће бити у центру села, на градској парцели, објашњава Бекић.
За бушење дубинског бунара, пумпу, прикључак струје и геометра Група грађана из Грушића је предвидела буџетом свог пројекта 900 000 динара.
Мештани Варне у дану за гласање пред собом имаће седам предлога. Њихов Савет МЗ сматра да 2.094.852 динара, колико имају на рачуну, треба уложити у реконструкцију нисконапонске мреже, уличну расвету, одржавање гробља, поправку некатегорисаних путева, израду тротоара, поправку противградне кућице, помоћ Културно-уметничком друштву и за нове кошеве на игралишту.
Помоћница градоначелника Јелена Топаловић Петровић подсетила је грађане да могу гласати само они који су се уписали у списак за гласање.
Рок за упис у списак истиче 1. децембра, а то је могуће урадити у Градској управи или најближој месној канцеларији.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
12. Децембар 2018.

Радови у улици Вка Караџића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу у улици Вука Караџића број ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'