Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Група грађана из месне заједнице Преки шор предложила изградњу отвореног базена

22. Октобар Група грађана из месне заједнице Преки шор предложила изградњу отвореног базена
Изградња отвореног олимпијског базена – то је пројекат који треба да буде финансиран новцем од пореза на имовину који се враћа градским месним заједницама, сматра група грађана из месне заједнице Преки шор која је данас овај предлог кандидовала за непосредно изјашњавање заказано за прву половину децембра.

Представници групе грађана која предлаже изградњу отвореног базена, др Милутин Икодиновић и Немања Илић предали су данас на Јединственом шалтеру предлог пројекта и потписе суграђана који су подржали ову иницијативу.

-Ништа није битније од здравља наше деце, тако да су грађани Преког шора дошли на идеју да покрену иницијативу за изградњу олимпијског отвореног базена. Надам се да ће остале месне заједнице подржати наш предлог и да ће деца моћи квалитетно да проводе своје слободно време и остали који се баве рекреативно пливањем и ватерполом, сматра Илић.

Затворени базен већ је постао тесан за све оне који желе да се професионално и рекреативно баве пливањем. Отворен базен ће повећати капацитете за спортске активности, сматра др Милутин Икодиновић, представник групе грађана која се залаже за ову идеју.

-Циљ је брига за психо-физички развој омладине, али и за рехабилитацију старије популације. Свакако један добар пројекат који ће повећати капацитете за спортске активности на нашој територији и мислим да ће бити подржан од осталих месних заједница. Ово је предлог за опште добро и бригу о младима али и о старијима, казао је др Икодиновић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'