Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градском већу представљен
Извештај буџетске инспекције

25. Април Градском већу представљен <br> Извештај буџетске инспекције
Чланови Градског већа града Шапца су на данашњем, 131. заседању, усвојили Извештај о раду службе за буџетску инспекцију града Шапца за 2018. годину.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је истакао да је Шабац међу девет локалних самоуправа у Србији које имају буџетску инспекцију.
-На сајту града Шапца се налазе извештаји и план буџетске инспекције. То је још један од доказа да Градска управа града Шапца послује транспарентно и по закону, додао је Зеленовић.

Већници су разматрали и усвојили Извештај о раду Центра за социјални рад Шабац за 2018. годину и Закључак о организовању јавне дебате.

Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца за укључивање грађана, информисала је чланове Градског већа града Шапца о начину коришћења средстава солидараности месних заједница.

У наставку седнице Игор Марсенић, члан Градског већа, известио је већнике и градоначелника о дебатама које су протекла два месеца организоване у Музеју шабачких Јевреја. Он је говорио о темама о којима се дебатовало, гостима радионица и истакао да је на овај начин Шабац показао да је град у ком може да се отворено разговара.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'