Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градском већу представљен
Извештај буџетске инспекције

25. Април Градском већу представљен <br> Извештај буџетске инспекције
Чланови Градског већа града Шапца су на данашњем, 131. заседању, усвојили Извештај о раду службе за буџетску инспекцију града Шапца за 2018. годину.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је истакао да је Шабац међу девет локалних самоуправа у Србији које имају буџетску инспекцију.
-На сајту града Шапца се налазе извештаји и план буџетске инспекције. То је још један од доказа да Градска управа града Шапца послује транспарентно и по закону, додао је Зеленовић.

Већници су разматрали и усвојили Извештај о раду Центра за социјални рад Шабац за 2018. годину и Закључак о организовању јавне дебате.

Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца за укључивање грађана, информисала је чланове Градског већа града Шапца о начину коришћења средстава солидараности месних заједница.

У наставку седнице Игор Марсенић, члан Градског већа, известио је већнике и градоначелника о дебатама које су протекла два месеца организоване у Музеју шабачких Јевреја. Он је говорио о темама о којима се дебатовало, гостима радионица и истакао да је на овај начин Шабац показао да је град у ком може да се отворено разговара.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'