Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градско веће: у Шапцу приоритет брига о потомству и инклузија

17. Мај Градско веће: у Шапцу приоритет брига о потомству и инклузија
Чланови Градског већа града Шапца усвојили су на данашњем заседању Предлог о формирању Мобилног тима за социјалну инклузију Рома и Предлог да се корисницима Поносне картице 2018 „Цена минус за три плус“ обезбеди попуст од 50 одсто за улазнице на Градски базен.
Усвојен је и Предлог решења о измени режима саобраћаја-Забрана саобраћаја због одржавања манифестације „Матуранска парада 2018“. Већници су подржали предлог да се у петак, 18. маја, у времену од 11:15 до 11:45 часова, због одржавања манифестације “Матурантска парада 2018” забрани саобраћај у делу Поцерске, Масарикове, цара Душана, Доситејеве, Церске, Браће Недића, Војводе Мишића, Косте Амбрашевића, Патријарха Павла и у делу улице Трг ђачког батаљона.
Усвојен је и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајне сигнализације на општинским путевима и улицама у насељима у Шапцу, због обележавања међународне бициклистичке руте „Савска рута“.
Чланови Градског већа усвојили су и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајног знака „Ограничење брзине 30 км/сат“ у улици Врановача у селу Змињак.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'