Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градско веће: у Шапцу приоритет брига о потомству и инклузија

17. Мај Градско веће: у Шапцу приоритет брига о потомству и инклузија
Чланови Градског већа града Шапца усвојили су на данашњем заседању Предлог о формирању Мобилног тима за социјалну инклузију Рома и Предлог да се корисницима Поносне картице 2018 „Цена минус за три плус“ обезбеди попуст од 50 одсто за улазнице на Градски базен.
Усвојен је и Предлог решења о измени режима саобраћаја-Забрана саобраћаја због одржавања манифестације „Матуранска парада 2018“. Већници су подржали предлог да се у петак, 18. маја, у времену од 11:15 до 11:45 часова, због одржавања манифестације “Матурантска парада 2018” забрани саобраћај у делу Поцерске, Масарикове, цара Душана, Доситејеве, Церске, Браће Недића, Војводе Мишића, Косте Амбрашевића, Патријарха Павла и у делу улице Трг ђачког батаљона.
Усвојен је и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајне сигнализације на општинским путевима и улицама у насељима у Шапцу, због обележавања међународне бициклистичке руте „Савска рута“.
Чланови Градског већа усвојили су и Предлог решења о одобравању постављања саобраћајног знака „Ограничење брзине 30 км/сат“ у улици Врановача у селу Змињак.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'