Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник: Отварање животних тема
је услов за бољи живот

19. Јун Градоначелник: Отварање животних тема<br> је услов за бољи живот
Заједничким учешћем у међународном пројекту SEED, Град Шабац успоставио је формалну сарадњу са Општином Пећ, чији је циљ да Шабац и Пећ буду способније средине и ефикасније помогну младим људима да се запосле. Пројекат подржава Аустријска развојна агенција.
- Најважнија је могућност да боље упознамо једни друге и постанемо свесни чињенице да Шабац и Пећ имају сличне проблеме и да постоје слични начини за њихово решавање у најбољем интересу људи који живе и у једном и у другом граду, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Он је додао да постоји много заједничких тема за две локалне самоуправе, од којих су међу најважнијима побољшање инфраструктуре и мотивисање инвеститора за улагања у ове средине.
- Тражимо ефикасне начине да унапредимо квалитет живота, првенствено оспособљавајући људе да искористе шансе које им се указују. Сарадња ће почети у области спорта, најпре посетама клубова, а ја очекујем и повезивање привредних савета Шапца и Пећи и стварање услова у којима ће пословни свет препознати интерес свог бизниса у ова два града. Да би се пристојни људи добро осећали у срединама у којима живе, потребно је да отварамо животне теме, нагласио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'