Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник: Отварање животних тема
је услов за бољи живот

19. Јун Градоначелник: Отварање животних тема<br> је услов за бољи живот
Заједничким учешћем у међународном пројекту SEED, Град Шабац успоставио је формалну сарадњу са Општином Пећ, чији је циљ да Шабац и Пећ буду способније средине и ефикасније помогну младим људима да се запосле. Пројекат подржава Аустријска развојна агенција.
- Најважнија је могућност да боље упознамо једни друге и постанемо свесни чињенице да Шабац и Пећ имају сличне проблеме и да постоје слични начини за њихово решавање у најбољем интересу људи који живе и у једном и у другом граду, истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Он је додао да постоји много заједничких тема за две локалне самоуправе, од којих су међу најважнијима побољшање инфраструктуре и мотивисање инвеститора за улагања у ове средине.
- Тражимо ефикасне начине да унапредимо квалитет живота, првенствено оспособљавајући људе да искористе шансе које им се указују. Сарадња ће почети у области спорта, најпре посетама клубова, а ја очекујем и повезивање привредних савета Шапца и Пећи и стварање услова у којима ће пословни свет препознати интерес свог бизниса у ова два града. Да би се пристојни људи добро осећали у срединама у којима живе, потребно је да отварамо животне теме, нагласио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'