Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник: Нећемо дозволити да људи који уништавају имовину грађана Шапца преузму управљање градом

20. Август Градоначелник: Нећемо дозволити да људи који уништавају имовину грађана Шапца преузму управљање градом
У протеклим недељама на неколико локација у граду осванули су графити са политичким порукама како на јавним тако и на приватним кућама у Шапцу.

На једној кући у Поп Лукиној улици чији је власник недавно поставио нову фасаду и столарију, графит је прекрио цео зид.

То је слика опозиције данас у Шапцу, поручио је градоначелник Небојша Зеленовић данас, и додао да креатори графита унеређују град.

-Вероватно су наши суграђани приметили у претходних неколико недеља да су се појавили необични графити по читавом граду. Графити се налазе како на јавним објектима тако на приватним кућама и то вам је слика опозиције у Шапцу данас. Ово ради Српска напредна странка у Шапцу заједно са својим шефовима из Београда и заједно са људима са којима су се удружили. То су шабачки беспосличари удружени са људима који имају изузетно сумњиве активности. Оно што они раде имате прилику да видите данас у нашем граду. Пишу по приватној имовини, упропашћавају и унеређују град, рекао је градоначелник Зеленовић.

Он упозорава да би писање по приватним кућама могао да буде само први корак.

-Писање по приватним кућама је само први корак, они на тај начин виде задовољење својих потреба, али сутра ће се задовољење њихових потреба десити тако што ће морати да узму нешто из куће. То су људи који се на тај начин баве пословима. Страшно је на шта је спала опозиција у Шапцу и шта се дешава у нашем граду. Мој одговор и одговор људи који заједно са мном управљају градом и који мисле да се озбиљно баве политиком у будућности у Шапцу, јесте да се против овога боримо. Борићемо се свим законским средствима и тако што нећемо никад дозволити да људи који на овај начин мисле да се баве политиком или јавним пословима преузму управљање градом, закључио је градоначелник Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'