Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник:
Овако изгледа слободан парламент

27. Март Градоначелник: <br> Овако изгледа слободан парламент
Градоначелниик Шапца Небојша Зеленовић истакао је да је шабачка скупштина пример како треба да ради и изгледа слободан парламент, јер свако има право да каже шта мисли и сваки представник грађана има могућност да се обрати за скупштинском говорницом.
-Нажалост, од представника Српске напредне странке нисмо могли да чујемо ни једну идеју како да се унапреди живот у граду. Директор Опште болнице је потврдио сумње које сам изнео пре неколико недеља - да је Вучић лично зауставио пројекат реконструкције болнице у Шапцу, зато што сам ја на месту градоначелника, напоменуо је градоначелник Зеленовић.

Протести као начин за одбрану слобода и права

Он је говорио и о протестима који се већ недељама организују у земљи, као начину на који се бране слобода и права грађана.
-Вучић свакога дана злоупотребљава медије и институције. Као врховно лицемерје сам истакао да је наш председник, за време бомбардовања, мазнуо стан од државе. И не само он, већ и неки министри у тадашњој Влади, као што је на пример Тома Николић, додао је он.

Није било никакве злоупотребе станова

Градоначелник Зеленовић је напоменуо да су неосноване оптужбе да је он противзаконито узео у посед било какав стан.
-Оно о чему су одборници СНС-а данас говорили је случај од пре десет година, када сам радио у ОШ „Стојан Новаковић“. Зато сам и имао потребу да јавно објасним да никакав стан нисам узео од колегинице из ОШ „Стојан Новаковић“. Она и њена породица су тада запали у финансијске проблеме и нису могли да плаћају рате за стан. Зато је она одлучила да стан врати школи, која јој је тај стан доделила, уз услов да јој се исплати 7.200 евра које је она уложила за стан. Колегиници сам исплатио поменуту суму и онда ушао у стан. Након неког времена отуђио сам тај стан и све што некога интересује у вези тог случаја, може да испита у ОШ „Стојан Новаковић“, у ЈСП „Стан“ или било где другде где мисли да то треба да истражи, истакао је Зеленовић и рекао да стоји иза сваке своје речи и сваког свог поступка, јер никада није учинио ништа незаконито.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'