Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник:
Бранимо се слободом

12. Септембар Градоначелник: <br> Бранимо се слободом
Тема данашње седнице Скупштине града Шапца била је посвећена управљању пољопривредним земљиштем али је, како је оценио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, претворена у оно што су хтели представници Српске напредне странке (СНС).
- За све оно што су увреде и нове увреде упућене мени и осталима који у овој сали мисле другачије, тражићу да се судски органи изјасне о томе. Људи из СНС-а мисле да је нормално да говорите неистине и вређате људе и зато се заштита мора тражити од суда. Мислим да их највише боли то што најзад постоје судије које мисле својом главом, тужиоци који раде у складу са прописима и представници одређених институција који су можда одлучили да се супротставе досадашњој пракси. И даље постоје њихови политички комесари који из Београда управљају њима пошто они нису способни да управљају сами собом овде у Шапцу, издају им команде, управљају тужилаштвом у Новом Саду, пореским, тржишним и осталим инспекцијама у Београду. То је понижавајуће, Србија не треба да буде такво место за живот. То је само јасна порука да ће свако ко им се супротстави бити уништен. Ми у Шапцу се против тога бранимо слободом, а сви узурпатори слободе биће немилосрдно кажњавани у складу са законом, поручио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'