Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник:
Бранимо се слободом

12. Септембар Градоначелник: <br> Бранимо се слободом
Тема данашње седнице Скупштине града Шапца била је посвећена управљању пољопривредним земљиштем али је, како је оценио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, претворена у оно што су хтели представници Српске напредне странке (СНС).
- За све оно што су увреде и нове увреде упућене мени и осталима који у овој сали мисле другачије, тражићу да се судски органи изјасне о томе. Људи из СНС-а мисле да је нормално да говорите неистине и вређате људе и зато се заштита мора тражити од суда. Мислим да их највише боли то што најзад постоје судије које мисле својом главом, тужиоци који раде у складу са прописима и представници одређених институција који су можда одлучили да се супротставе досадашњој пракси. И даље постоје њихови политички комесари који из Београда управљају њима пошто они нису способни да управљају сами собом овде у Шапцу, издају им команде, управљају тужилаштвом у Новом Саду, пореским, тржишним и осталим инспекцијама у Београду. То је понижавајуће, Србија не треба да буде такво место за живот. То је само јасна порука да ће свако ко им се супротстави бити уништен. Ми у Шапцу се против тога бранимо слободом, а сви узурпатори слободе биће немилосрдно кажњавани у складу са законом, поручио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'