Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Градоначелник честитао владики Лаврентију 30 година владичанства у шабачкој епархији

23. Август Градоначелник честитао владики Лаврентију 30 година владичанства у шабачкој епархији
Поводом 30 година на челу Епархије шабачке, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић честитао је овај јубилеј владики Лаврентију, истичући да нема успешне заједнице ако не постоји разумевање и сарадња међу људима који у њој живе.

-Преосвећеном владики Лаврентију честитам 30 година службе на челу шабачке епархије и 50 година владичанства. То је велики јубилеј, и као што владика каже – да је 50 јабука па их је тешко пребројати а камоли 50 година. Ми, Шапчани, смо имали срећу и задовољство да Епархију шабачку у овом периоду води преосвећени владика Лаврентије. Од када сам постао градоначелник њега гледам као учитеља, саветника и духовног оца. На крају крајева, не можете да направите заједницу и да је организујете ако не постоји пуна сарадња и разумевање међу људима који у њој живе. И не може без цркве. Ми у Шапцу имамо добру цркву, доброг владику и добре свештенике и верујем да ће ова наша сарадња која траје дуго бити настављена. Нашем преосвећеном владики желим још пуно, пуно година и на челу шабачке епархије али и пуно сарадње и заједничког времена испуњеног љубављу и разумевањем, рекао је градоначелник након службе у Цркви светих апостола Петра и Павла у Шапцу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'