Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Град ће тражити анализу воде, ваздуха и земљишта
у Мишару

27. Март Град ће тражити анализу воде, ваздуха и земљишта<br> у Мишару
Иако је од пожара у фабрици Кемис на Мишару прошло скоро два месеца, Министарство за заштиту животне средине још увек није обавестило мештане Мишара и Градску управу о резулататима анализе воде, ваздуха и земљишта.
Због тога је Градска управа контактирала овлашћену и акредитовану организацију “Завод за јавно здравље Београд” како би наручила анализе воде ваздуха и земљишта и мештане Мишара обавестила о резултатима. У наредном периоду планиран је излазак овлашћеног лица са тимом експерата на терен и прикупљање информација о изворима загађења, а након тога и анализа воде, ваздуха и земљишта, изјавила је инспекторка за заштиту животне средине Оливера Кикановић.
Такође, планиран је и ванредни инспекцијски надзор инспектора за заштиту животне средине Градске управе као и преиспитивање одлуке о издавању решења за поступање са неопасним отпадом.
Град ће се обратити надлежном Министарству у вези са приспитивањем издатих решења од стране Министарства и након инспекцијског надзора затражиће информације о узроцима пожара и предузетим мерама за спречавање загађења животне средине и здравља људи, навела је Кикановић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'