Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Град ће тражити анализу воде, ваздуха и земљишта
у Мишару

27. Март Град ће тражити анализу воде, ваздуха и земљишта<br> у Мишару
Иако је од пожара у фабрици Кемис на Мишару прошло скоро два месеца, Министарство за заштиту животне средине још увек није обавестило мештане Мишара и Градску управу о резулататима анализе воде, ваздуха и земљишта.
Због тога је Градска управа контактирала овлашћену и акредитовану организацију “Завод за јавно здравље Београд” како би наручила анализе воде ваздуха и земљишта и мештане Мишара обавестила о резултатима. У наредном периоду планиран је излазак овлашћеног лица са тимом експерата на терен и прикупљање информација о изворима загађења, а након тога и анализа воде, ваздуха и земљишта, изјавила је инспекторка за заштиту животне средине Оливера Кикановић.
Такође, планиран је и ванредни инспекцијски надзор инспектора за заштиту животне средине Градске управе као и преиспитивање одлуке о издавању решења за поступање са неопасним отпадом.
Град ће се обратити надлежном Министарству у вези са приспитивањем издатих решења од стране Министарства и након инспекцијског надзора затражиће информације о узроцима пожара и предузетим мерама за спречавање загађења животне средине и здравља људи, навела је Кикановић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'