Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Европска унија финансира програм Шапца за оснаживање жена

09. Октобар Европска унија финансира програм Шапца за оснаживање жена

Координационо тело за родну равноправност и Агенција уједињених нација за родну равноправност и остаживање жена (UN Women), уз финансијску подршку Европске уније подржали су осам локалних механизама за родну равноправност међу којима је и Град Шабац.
Свечаном уручењу уговора у згради Владе Србије присуствовали су заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић и члан Градског већа Салко Карадаревић.
Фокус подршке је на побољшању положаја жена на тржишту рада, женском предузетништву и економском оснаживању жена на селу, као и на промоцији и примени Европске повеље о родној равноправности на локалном нивоу.
Механизам Града Шапца подржан је са 500.000 динара.
Уговоре су локалним самоуправама и удружењима уручили министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, шеф Делегације Европске уније у Србији Сем Фабрици, државни секретар у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Јелена Миловановић испред Агенције УН за родну равноправност и оснаживање жена.Фото: Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'