Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Европска унија финансира програм Шапца за оснаживање жена

09. Октобар Европска унија финансира програм Шапца за оснаживање жена

Координационо тело за родну равноправност и Агенција уједињених нација за родну равноправност и остаживање жена (UN Women), уз финансијску подршку Европске уније подржали су осам локалних механизама за родну равноправност међу којима је и Град Шабац.
Свечаном уручењу уговора у згради Владе Србије присуствовали су заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић и члан Градског већа Салко Карадаревић.
Фокус подршке је на побољшању положаја жена на тржишту рада, женском предузетништву и економском оснаживању жена на селу, као и на промоцији и примени Европске повеље о родној равноправности на локалном нивоу.
Механизам Града Шапца подржан је са 500.000 динара.
Уговоре су локалним самоуправама и удружењима уручили министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, шеф Делегације Европске уније у Србији Сем Фабрици, државни секретар у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Јелена Миловановић испред Агенције УН за родну равноправност и оснаживање жена.Фото: Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'