Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Дреновац: На референдуму изгласали помоћ школи

20. Фебруар Дреновац: На референдуму изгласали помоћ школи
-Савет Месне заједнице „Дреновац“ је међу пројектима које су изгласали на непосредном изјашњавању у децембру одлучио да део новца од пореза уложи у уређење издвојеног одељења ОШ „Ната Јеличић“, јер они знају да улагањем у боље образовање своје деце, улажу и у њихову бољу будућност, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом данашње посете oвом мачванском селу.
Он је подсетио на јединствену одлуку коју спроводи Град Шабац, на основу које се новац од пореза на имовину враћа месним заједницама на коришћење, а грађани имају могућност да предлажу пројекте коју су приоритети за место у ком живе.
-Свака месна заједница има своје идеје како би потрошила новац од пореза на имовину. Пошто је један од приоритета за које су грађани у Дреновцу гласали уређење школске учионице, Градска управа је јуче пребацила средства Савету месне заједнице, који ће новац дати школи. Најбоље идеје су оне које потичу од људи, зато и позивамо наше суграђане да се укључе у предлагање и одлучивање, подвукао је Зеленовић.
Никола Бурмазевић, председник Савета МЗ Дреновац, је рекао да је поред донације школи од 132 хиљаде динара, на референдуму одржаном у децембру изгласано и уређење атарских путева, помоћ цркви, одржавање сеоског гробља и радови на фудбалском терену и свлачионици ФК „Партизан“. Рекао је да га радује што је почела реализација изгласаних пројеката и да у њиховој месној заједници већ припремају нове идеје које ће предложити на нeпосредном изјашњавању ове године.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Април 2019.

Радови у Масариковој улици

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'