Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Драган Станковић:
Да младима села оставимо
у бољем стању него што су данас

23. Април Драган Станковић:<br> Да младима села оставимо<br> у бољем стању него што су данас
У категорији Развој села, пољопривреде и месних заједница као средишта одлучивања људи о побољшању услова живота и рада, Априлска награда града Шапца додељена је Месној заједници "Змињак-Скрађани".
У име грађана Змињака и Скрађана, Кључ града је примио председник савета ове месне заједнице Драган Станковић и том приликом истакао:
„Наша два села су изградила балон салу поред школе и показала велику одговорност и жељу да унапреде средину у којој живе и раде. Велику одговорност је показао и Град Шабац, који је доследном политиком показао да оно што је обећано може бити и урађено.
Улога Савета месне заједнице, чији сам ја председник, је да буде нераскидива веза између грађана и градске власти, да проблеме решавамо у сарадњи са Градском управом, у складу са финансијским могућностима и надлежностима Града. Имамо обавезу према нашим прецима који су дали своје животе да би ми данас живели слободно. Али, имамо обавезу и према младима и омладини, да им села оставимо у бољем стању него што су данас. Трудићемо се да унапредимо и нашу месну заједницу и све остале сеоске месне заједнице, а надам се да ће нам Град Шабац и даље помагати на том путу.”

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'