Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Драган Станковић:
Да младима села оставимо
у бољем стању него што су данас

23. Април Драган Станковић:<br> Да младима села оставимо<br> у бољем стању него што су данас
У категорији Развој села, пољопривреде и месних заједница као средишта одлучивања људи о побољшању услова живота и рада, Априлска награда града Шапца додељена је Месној заједници "Змињак-Скрађани".
У име грађана Змињака и Скрађана, Кључ града је примио председник савета ове месне заједнице Драган Станковић и том приликом истакао:
„Наша два села су изградила балон салу поред школе и показала велику одговорност и жељу да унапреде средину у којој живе и раде. Велику одговорност је показао и Град Шабац, који је доследном политиком показао да оно што је обећано може бити и урађено.
Улога Савета месне заједнице, чији сам ја председник, је да буде нераскидива веза између грађана и градске власти, да проблеме решавамо у сарадњи са Градском управом, у складу са финансијским могућностима и надлежностима Града. Имамо обавезу према нашим прецима који су дали своје животе да би ми данас живели слободно. Али, имамо обавезу и према младима и омладини, да им села оставимо у бољем стању него што су данас. Трудићемо се да унапредимо и нашу месну заједницу и све остале сеоске месне заједнице, а надам се да ће нам Град Шабац и даље помагати на том путу.”

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'