Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Доња и Горња Румска: Инфраструктура најважнија за села

07. Новембар Доња и Горња Румска: Инфраструктура најважнија за села
Мештани Доње и Горње Румске окупили су се синоћ да на састанку са градоначелником и представницима Града Шапца разговарају о предлозима за трошење новца из буџета месних заједница. Гласање за предлоге биће 3. децембра.
У оба места највећи број предлога односи се на инфраструктурне радове.
Љиљана Лукић је овлашћени предлагач Групе грађана из Доње Румске која је кандидовала предлоге пројеката за ово место. Ова Група грађана сматра да новац из буџета Месне заједнице треба инвестирати у шљунчење пута кроз Ђерића малу, сређивање прилаза гробљу у Митровића мали и за шљунчење улаза у гробље “Крушик”.
Љиљана Лукић очекује да ће велики број мештана 3. децембра изаћи на гласање и изабрати приоритете за Доњу Румску.
-У Доњој Румској се у списак за гласање уписало више од 75 одсто мештана. С обзиром на то да је у време уписивања била сезона радова, очекујем да ће до децембра још већи број грађана бити на списку јер је уписивање могуће до два дана пред гласање, каже Љиљана Лукић и подсећа да само они који су на списку могу гласати за предлоге.
Месна заједница “Горња Румска” поднела је предлоге за ово место. Савет МЗ сматра да су приоритети шљунчење малских путева: Костадиновићи, Богдановићи, Дивич мала, Грујићи, Јевтићи, Поповићи, ромско насеље, викенд насеље и Крстићи. Међу предлозима је шљунчење атарских путева за Крам, пут за Цер, за Богдановача њиве и Лисину.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
12. Децембар 2018.

Радови у улици Вка Караџића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу у улици Вука Караџића број ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'