Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Делегација Шапца у посети Бреши

22. Децембар Делегација Шапца у посети Бреши
Делегација Града Шапца, на челу са градоначелником Небојшом Зеленовићем, боравила је у радној посети Провинцији Бреша у Италији. Приликом посете, потписан је Споразум о сарадњи између Града Шапца и Провинције Бреша. Споразум су потписали Пјер Луиђи Мотинели, председник Провинције Бреша и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Циљ Споразума је имплеметација искустава ове италијанске провинције у областима дигиталне инфраструктуре, унапређења квалитета услуга и модернизацији технологија.
Делегација из Шапца је обишла и јавно предузеће “Garda Uno” које је задужено за комуналне делатности: одношење смећа, градску чистоћу, водовод и канализацију и јавно осветљење. На састанку се говорило о примени нових технологија у комуналној делатности и начину њиховог спровођења у Шапцу.
Организован је и састанак у јавном предузећу “Brescia Моbilita” које је задужено за паркинг, јавни превоз и урбану мобилност, које своје услуге спроводи применом најсавременијих технологија.
Представници Шапца су били гости на пријему код председника Удружења индустријалаца “Аpindustria” из Бреше. На састанку су представљени привредни потенцијали Града Шапца. Удружење које окупља више од 1200 малих и средњих предузећа, са 30.000 запослених, показало је интересовање за посету Шапцу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'