Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Де Хеус Србија отворио нови производни погон у Шапцу

14. Децембар Де Хеус Србија отворио нови производни погон у Шапцу
Холандска компанија Ројал Де Хеус данас је отворила нов производни погона у Шапцу. Пресецањем врпце, нови погон су свечано отворили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, Ко Де Хеус, власник компаније и Небојша Чипчија, генерални директор Де Хеус у Шапцу.
Овим проширењем се капацитети постојеће фабрике повећају за 50 одсто. Инвестиција је вредна три милиона евра и чини прву фазу стратешког плана развоја и јачања позиције компаније Де Хеус на тржишту Србије.
Говорећи на свечаности поводом отварања новог производног погона ове компаније, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, рекао је да је за шабачки крај значајно да у њему послује велика и успешна фирма као што је Де Хеус.
-Они су ове године уложили три милиона евра у доградњу фабрике, али неће ту стати, већ ће производњу додатно унапредити и проширити следеће године. Политика компаније се поклапа са политиком Града Шапца. И једни и и други тежимо да у пословном ланцу сви зараде више. Не стидим се да кажем да је Шабац пољопривредни крај, па желимо да нашим пољопривредним произвођачима помогнемо да што више зараде и да шире своју производњу. У томе фирме као што је Де Хеус имају важну улогу. То што ова компанија проширује производњу је показатељ да је Шабац једна од најбољих инвестиционих локација у Србији, додао је градоначелник.
Преме речима Небојше Чипчије, генералног директора, Де Хеус у Шапцу производи храну за животиње за српско тржиште, а погон послује годину и по дана. Током овог периода, потражња за висококвалитетном храном значајно је порасла што је довело до тога да су производни капацитети постојеће фабрике, достигли свој максимум.
-Потреба за инвестирањем у нови погон указује на то да је тржиште Србије препознало квалитет производа и услуга који пружамо. На тај начин помажемо фармерима да повећају продуктивност и оптимизују своје пословне резултате. У нама виде стабилног партнера који им помаже да напредују. Де Хеус се овде неће зауставити. Своју амбицију да увек помаже својим купцима да напредују и увећавају своје пословање, Де Хеус може остварити само ако заузме и одржи лидерску позицију у Србији. Због тога је изградња другог производног објекта на истој локацији планирана за наредну годину у склопу друге фазе стратешких развојних планова, рекао је Небојша Чипчија, генерални директор Де Хеус Шабац.
Ко Де Хеус, власник компаније, казао је да њихово пословање почива на пет стубова који дефинишу њихову фирму: квалитет, перформансе, независност, континуирано побољшање и предузетнички дух. Према његовим речима, то су карактеристике које су кључне за њихов успех и успех њихових купаца и оно што их чини јединственим.
-Са новим погоном Де Хеус добија и на повећању производног капацитета за више од 50 одсто, али и на унапређењу квалитета и ефикасности целокупног пословања захваљујући испуњењу најнових глобалних стандарда у смислу високог квалитета производа, флексибилности у производњи различитих производа, већем складишном капацитету, бржем и ефикаснијем утовару возила и модернизованом начину паковања, рекао је Ко Де Хеус.
Нови погон садржи линију за пелетирање готове хране за животиње која омогућава значајно повећање капацитета пелетирања. Инсталирана је нова аутоматска линија за паковање готових производа. Погон има и станицу за издавање готових производа у ринфузном стању у чијем саставу је нова, врло прецизна колска вага и силосне ћелије за смештај готових производа, што увећава ефикасност испоруке производа професионалним фармама.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'