Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Дани Данске у Шапцу

29. Мај Дани Данске у Шапцу
Од четвртка, 31. маја, Амбасада Данске и Град Шабац организују Дане Данске у Шапцу које ће обележити низ догађаја.
У четвртак, 31. маја, од 10 до 12 часова у Музеју шабачких Јевреја, Амбасада Данске у сарадњи са ЈКП „Топлана“ организује конференцију „Паметни градови и урбана решења“, која ће представљати спону између данских компанија, управника зграда, представника скупштина станара, Града Шапца и банака. Циљ је проналажење одрживих и финансијски прихватљивих решења за додатно унапређење Шапца и квалитета живота свих његових становника.
Од 11 до 12 часова у Библиотеци шабачкој биће организовано предавање о Краљевини Данској, на коме ће амбасадор Андерс Хоугор са сарадницима укратко представити Данску најмлађим становницима Шапца.
У Хотелу „Слобода“, од 12 до 14 часова, амбасада Данске у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, организује Други састанак Мреже СКГО за јавне набавке, са учешћем два данска стручњака из Организације за јавне набавке Данске.
У 13:00 часова, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и амбасадор Данске, Андерс Хоугор, отвориће на градском тргу изложбу „Будућност Арктика – наша будућност“. Циљ изложбе је приказивање колико Данци, Фарани и Гренланђани воле своју краљевину и брину се о њој. Изложба ће бити отворена до 21. јуна.
У четвртак, 31. маја, у терминима од 19 и 21 сат, Град Шабац и Амбасада Данске организоваће приказивање данских филмова у Музеју шабачких Јевреја.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
05. Децембар 2019.

Топлана - радови у Француској и Владике Никанора Ружичића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'