Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Дани Данске у Шапцу

29. Мај Дани Данске у Шапцу
Од четвртка, 31. маја, Амбасада Данске и Град Шабац организују Дане Данске у Шапцу које ће обележити низ догађаја.
У четвртак, 31. маја, од 10 до 12 часова у Музеју шабачких Јевреја, Амбасада Данске у сарадњи са ЈКП „Топлана“ организује конференцију „Паметни градови и урбана решења“, која ће представљати спону између данских компанија, управника зграда, представника скупштина станара, Града Шапца и банака. Циљ је проналажење одрживих и финансијски прихватљивих решења за додатно унапређење Шапца и квалитета живота свих његових становника.
Од 11 до 12 часова у Библиотеци шабачкој биће организовано предавање о Краљевини Данској, на коме ће амбасадор Андерс Хоугор са сарадницима укратко представити Данску најмлађим становницима Шапца.
У Хотелу „Слобода“, од 12 до 14 часова, амбасада Данске у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, организује Други састанак Мреже СКГО за јавне набавке, са учешћем два данска стручњака из Организације за јавне набавке Данске.
У 13:00 часова, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и амбасадор Данске, Андерс Хоугор, отвориће на градском тргу изложбу „Будућност Арктика – наша будућност“. Циљ изложбе је приказивање колико Данци, Фарани и Гренланђани воле своју краљевину и брину се о њој. Изложба ће бити отворена до 21. јуна.
У четвртак, 31. маја, у терминима од 19 и 21 сат, Град Шабац и Амбасада Данске организоваће приказивање данских филмова у Музеју шабачких Јевреја.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
17. Јун 2019.

Раскопавање тротоара у Улици цара Душана

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна јединица Шабац, вршити раскопавање ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'