Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Coolheating: Други технички дан у Шапцу

21. Септембар Coolheating: Други технички дан у Шапцу
У оквиру пројекта „Подршка развоју тржишта малих и модуларних система даљинског грејања и хлађења“, данас је у Хотелу „Слобода“ организован је скуп Други технички дан у Шапцу. Циљ пројекта је подршка развоју тржишта малих модуларних система за грејање и хлађење на бази обновљивих извора енергије. Пристуне су поздравили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца. Отварајући скуп, градоначелник је рекао да је за Град Шабац велика част да буде део важног међународног скупа. -Овакви скупови су важни за градове као што је Шабац, јер је ово један отворен град, у ком смо спремни да ширимо спектар услуга, а да нашим суграђаним обезбедимо најбољу услугу по најнижој цени. Сарађујући са нашим међународним партнерима, отварамо врата за нове идеје и нове пројекте. Добра искуства из европских градова, која желимо да применимо у нашем граду, омогућиће нам да живимо европским животом, казао је градоначелник Зечленовић. У оквиру Другог техничког дана, на скупу је о уводу у пројекат и његовом значају говорио Никола Рајаковић, професор на Електротехничком факултету у Београду, а Слободан Јеротић, градски енергетски менаџер је представио концепт студије случаја намењен циљним општинама у пројекту. Илија Батас Бјелић, са Електротехничког факултета, говорио је паметној енергетској мрежи на тржишту електричне енергије у Шапцу, док је Бојана Младеновић, начелница Одељења за друштвене делатности у Градској управи града Шапца, представила тендерске процедуре код система даљинског грејања у нашој земљи.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
11. Јул 2018.

Радови у улици Жике Поповића

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Жике Поповића у близини грађевински ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'