Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Coolheating: Други технички дан у Шапцу

21. Септембар Coolheating: Други технички дан у Шапцу
У оквиру пројекта „Подршка развоју тржишта малих и модуларних система даљинског грејања и хлађења“, данас је у Хотелу „Слобода“ организован је скуп Други технички дан у Шапцу. Циљ пројекта је подршка развоју тржишта малих модуларних система за грејање и хлађење на бази обновљивих извора енергије. Пристуне су поздравили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца. Отварајући скуп, градоначелник је рекао да је за Град Шабац велика част да буде део важног међународног скупа. -Овакви скупови су важни за градове као што је Шабац, јер је ово један отворен град, у ком смо спремни да ширимо спектар услуга, а да нашим суграђаним обезбедимо најбољу услугу по најнижој цени. Сарађујући са нашим међународним партнерима, отварамо врата за нове идеје и нове пројекте. Добра искуства из европских градова, која желимо да применимо у нашем граду, омогућиће нам да живимо европским животом, казао је градоначелник Зечленовић. У оквиру Другог техничког дана, на скупу је о уводу у пројекат и његовом значају говорио Никола Рајаковић, професор на Електротехничком факултету у Београду, а Слободан Јеротић, градски енергетски менаџер је представио концепт студије случаја намењен циљним општинама у пројекту. Илија Батас Бјелић, са Електротехничког факултета, говорио је паметној енергетској мрежи на тржишту електричне енергије у Шапцу, док је Бојана Младеновић, начелница Одељења за друштвене делатности у Градској управи града Шапца, представила тендерске процедуре код система даљинског грејања у нашој земљи.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Март 2018.

Прекид испоруке топлотне енергије

Због цурења на вреловоду на локацији укрштања улица Карађорђева и Масарикова (тротоар испред старог СДК), ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац прекинуло је испоруку топлотне енергије на ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'