Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Бициклистичке и мото трке на Церу

18. Мај Бициклистичке и мото трке на Церу
Крајем јула и почетком августа на Церу ће бити организоване две трке под називом "Стазама ратника", мото трка ЕНДУРО и бициклистичкa трка, најављено је данас на конференцији за новинаре у Градској кући где је и закључен уговор о генералном покровитељству Града Шапца. Уговор су потписали члан Градског већа Божидар Катић, председник Бициклистичког савеза Србије Бранко Бановић, председник Мото савеза Србије Божидар Михаиловић и председник спортског друштва „Церера спорт“ Лазар Јахурић.
Члан градског Већа Божидар Катић рекао је да је развој туризма на Церу стратешки план града Шапца.
-По први пут организоваћемо ЕНДУРО и бициклистички маратон на планини Цер. Очекујемо више хиљада људи да посети ова два догађаја и верујем да ће то допринети укупном развоју планине, казао је Катић.
Организатор ова два догађаја биће спортско друштво „Церера спорт“.
-Желимо да оживимо богату историју Цера кроз спортска дешавања. Ми смо већ присутни на Церу годину дана, и захваљујемо се Граду што је препознао квалитет овог програма и пружио подршку, рекао је Јахурић.
Бранко Бановић из Бициклистичког савеза Србије додао је да ће бициклистички маратон бити међународног карактера, док је председник Мото савеза Србије Божидар Михаиловић рекао да се нада да ће овај догађај на Церу популаризовати мото-спорт у Шапцу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Април 2018.

Раскопавање у Карађорђевој

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Карађорђева број 2. због отклањања сметњи ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'