Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирна Далматинска улица

13. Септембар Асфалтирна Далматинска улица
Близу два километра Далматинске улице у Касарским ливадама данас је асфалтирано.


Градоначелник Небојша Зеленовић присуствовао је данас радовима у Далматинској улици и поручио да ниво услуге и услова живота треба да буде једнак у свим деловима града.

-Ова месна заједница има једнак третман као и свака друга градска месна заједница. Далматинска је једна од 40 улица која се реконструише. Поред тога биће урађени тротоари, деца морају безбедно да стигну до школе, а имаћемо и јавни превоз на 20 минута. Дакле, раде се тротоари и улице и то је оно што град може да уради са својим парама. Ово су инвестиције које се раде из буџета града, нису из месне заједнице. Месне заједнице ће на референдуму одлучивати шта је за њих најважније. Ја позивам мештане свих градских месних заједница да размисле шта ће бити њихове теме за следећи референдум, изјавио је градоначелник Зеленовић.

Мештане Касарских ливада очекује још инфраструктурних радова до краја године, најавио је данас Иван Цвејић, председник ове месне заједнице.

-Данас је петак 13. али за грађане ове месне заједнице ово је срећан дан – асфалтира се Далматинска улица, а она је била доста оштећена. Градоначелник је обећао да ће бити реконструисана, а ово је дан када је испунио своје обећање и сви смо задовољни. Урађено је чак и више него што смо очекивали, проширено је у једном делу, ради се квалитетно. Ускоро планирамо асфалтирање Жичке улица по принципу “два на динар”. Планирамо око Дома да уредимо паркинг и тротоар у улици Стефана Првовенчаног, улицама Космајска и Рудничка. Надамо се да ће нас време послужити као што на сада иде на руку, задовољан је Иван Цвејић.

Одборница у Скупштини града Шапца Марија Лазић казала је да Далматинска улица једна од 40 улица предвиђених буџетом града за асфалтирање који је усвојила локална Скупштина и за који је и она гласала.

-Ту сам да оправдам оно што смо као одборници у Скупштини града изгласали. Ово је само почетак онога што треба да се уради до краја године. Такође, демантујем све неистине које се износе на заседањима Скупштине да се у овој месној заједници не ради ништа ново. До краја године ће се видети шта ће се још изградити, рекла је одборница Марија Лазић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'