Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирано више од два километра пута у Заблаћу

17. Октобар Асфалтирано више од два километра пута у Заблаћу
У Заблаћу су асфалтиране две мале – Симића и Дамњановића, чија је укупна дужина више од два километра.
Мештани овог села искористили су градску политику “два на динар” и покренули иницијативу за асфалтирање путева који су им од изузетне важности.
-Добра инфраструктура није привилегија него право свих житеља нашег града како оних у центру, тако и оних у најудаљенијим деловима града. Сви заједно радимо на томе да на прави начин вреднујемо иницијативе. Зато је добро и значајно да Град подржава овакве акције које имају за циљ побољшање квалитета и услова живота јер сваки је пут битан и подједнако важан, рекла је председница Месне заједнице “Заблаће” Наташа Радовановић.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је данас Заблаће и у разговору са мештанима истакао да је политика “два на динар” дала најбоље резултате.
-Ко год скупи било какав новац и жели да уради нешто важно за инфраструктуру у свом насељу или улици у којој живи, град ће то подржати са дуплим новцем. То је политика која је до сада дала најбоље резултате, рекао је градоначелник.
У Дамњановића мали мештане је изненадио и један проблем, око педесет метара мале поред главног пута није асфалтирано, односно пут је остао недовршен.
- Улица није завршена искључиво због тога што члан СНС Адам Алексић није дао сагласност да се то уради. Он овим малтретира своје суграђане мештане Заблаћа. Житељи Забалаћа и ја му овом приликом постављамо питање зашто је то урадио, казао је градоначелник Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'