Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана Жичка улица у Касарским ливадама

23. Октобар Асфалтирана Жичка улица у Касарским ливадама
У Касарским ливадама асфалтирана је Жичка улица, а ову месну заједницу очекује још неколико важних инвестиција које ће омогућити да услови живота у овој градској месној заједници буде као у другим деловима града.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић разговарао је данас са становницима Жичке улице и најавио изградњу тротоара у улици Стефана Првовенчаног.

-Урађена је Жичка улица, она је сада једна сасвим пристојна градска улица. Могу да најавим даље радове. Прво и најважније је тротоар у Стефана Првовенчаног. Расписан је тендер, чекамо извођача радова. Затим следе радови у Рудничкој и Космајској улици. Уредиће се и простор око Дома, добиће уређено паркиралиште и ова градска месна заједница ће попримити онакав изглед какав треба да има свака градска месна заједница. Захваљујем се свим грађанима који су учествовали у иницијативи “два на динар”. Само уз партиципацију грађана можемо да урадимо добре ствари. Радићемо све док нам дозвољавају временски услови, поручио је градоначелник Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'