Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана улица
Косте Абрашевића

02. Април Асфалтирана улица <br> Косте Абрашевића
Пролећна грађевинска сезона у Шапцу почела је реконструкцијом најфреквентнијих градских саобраћајница, а прва улица која је пресвучена новим слојем асфалта је улица Косте Абрашевића.

Према речима градоначелника Шапца Небојше Зеленовића, Град у пролећну грађевинску сезону улази спреман, са довољно новца за све планиране радове.
-Почели смо са реконструкцијом улице Косте Абрашевића, а настављамо радове у Улици војводе Мишића и даље по фреквентности саобраћаја. Радићемо једну по једну саобраћајницу, а у плану је да се реконструише више од 40 улица. Радови добро напредују, а динамика је таква да се улице реконструишу у предвиђеном року, за неколико дана. Искористићемо што више ову грађевинску сезону, до краја године докле год буде могло да се ради. Важно је да новца има довољно, иако нам држава дугује 30 милиона евра, ми данас на рачуну имамо 10 милиона, истакао је Зеленовић и додао да ће сваки од извођача који буде сарађивао са Градом бити исплаћен уредно, истога дана по извршењу радова.
-Ми смо поуздан партнер. Водимо рачуна о грађанима и о фирмама са којима сарађујемо. Имаћемо пуно нових садржаја у граду, али полако радимо једну по једну улицу, једну по једну грађевинску зону, рекао је градоначелник.

Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу у ЈП „Инфраструктура“, казао је да је данас асфалтирана деоница дужине од 350 метара, а да је радове извело предузеће „Југокоп“. Најавио је реконструкцију Улице војводе Мишића која ће трајати наредних двадесет дана и позвао грађане да буду стрпљиви и да за саобраћај не користе улице које се реконструишу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'