Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана Нушићева улица

19. Децембар Асфалтирана Нушићева улица
Данас ће бити завршено асфалтирање Нушићеве улице, а у наредним данима биће посађено дрвеће и уређене зелене површине.

-Ово је 35 улица у граду која се асфалтира у граду протекле грађевинске сезоне. У овом тренутку се посвећено бавимо решавањем проблема паркирања. На овој локацији ће бити 60 нових паркинг места. Уређиваћемо и паркинг просторе у насељима где је густина насељености таква да постоји проблем паркирања, то су локације у Бенској бари, ратних инвалида, улице Ђуре Јакшића и Леонарда да Винчија. Успели смо да решимо паркирање у блоку који се зове “Доњи шор центар”, иза Јанкове школе у једном пролазу ћемо обезбедити додатних 50 паркинг места. Тако да људи који долазе у центар града не морају да се паркирају баш у Карађорђевој него ће то моћи да ураде на новој локацији по повољнијим условима. Имамо потпуно јасну визију која ће са новом стратегијом урбане мобилности попримити обрисе новог решавања изазова у нашем граду – од јавног превоза, бициклистичког саобраћаја, заустављања и паркирања, рекао је градоначелник.

Он се захвалио грађанима који живе у Нушићевој улици на стрпљењу и рекао да су радови изведени најбрже могуће у датим околностима.

-Овај инвестициони циклус ће се наставити у првим месецима наредне године. У буџету који је јуче усвојен има додатних 6 милиона евра за инвестиције које ће бити пренствено за саобраћајну инфраструктуру и за довођење града на ниво да свако може да каже да је ово град у ком су добри услови за живот. За то су потребне квалитетне улице, добри тротоари пуно простора и површина за младе и децу, паркови, закључио је градоначелник.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'