Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана Нушићева улица

19. Децембар Асфалтирана Нушићева улица
Данас ће бити завршено асфалтирање Нушићеве улице, а у наредним данима биће посађено дрвеће и уређене зелене површине.

-Ово је 35 улица у граду која се асфалтира у граду протекле грађевинске сезоне. У овом тренутку се посвећено бавимо решавањем проблема паркирања. На овој локацији ће бити 60 нових паркинг места. Уређиваћемо и паркинг просторе у насељима где је густина насељености таква да постоји проблем паркирања, то су локације у Бенској бари, ратних инвалида, улице Ђуре Јакшића и Леонарда да Винчија. Успели смо да решимо паркирање у блоку који се зове “Доњи шор центар”, иза Јанкове школе у једном пролазу ћемо обезбедити додатних 50 паркинг места. Тако да људи који долазе у центар града не морају да се паркирају баш у Карађорђевој него ће то моћи да ураде на новој локацији по повољнијим условима. Имамо потпуно јасну визију која ће са новом стратегијом урбане мобилности попримити обрисе новог решавања изазова у нашем граду – од јавног превоза, бициклистичког саобраћаја, заустављања и паркирања, рекао је градоначелник.

Он се захвалио грађанима који живе у Нушићевој улици на стрпљењу и рекао да су радови изведени најбрже могуће у датим околностима.

-Овај инвестициони циклус ће се наставити у првим месецима наредне године. У буџету који је јуче усвојен има додатних 6 милиона евра за инвестиције које ће бити пренствено за саобраћајну инфраструктуру и за довођење града на ниво да свако може да каже да је ово град у ком су добри услови за живот. За то су потребне квалитетне улице, добри тротоари пуно простора и површина за младе и децу, паркови, закључио је градоначелник.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
14. Фебруар 2020.

Забрана саобраћаја

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у следећим улицама у Шапцу:
- у Улици др Андре Јовановића, од раскрснице са Улицом ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'