Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана Нова 5 у Северозападној радној зони

29. Мај Асфалтирана Нова 5 у Северозападној радној зони
Почетак улице Нова 5 у Северозападној радној зони у којој се налази фирма “Кенди раш” данас је асфалтиран.
Дужине деонице је 200 метара, ширине шест метара, а инвестиција је вредна 5.150.000 динара. Извођач радова је “Савремена градња”.
-Свесни смо да нове саобраћајнице значе нова радна места. Уговорне обавезе за нове инвеститоре, посебно за фирму “Кенди раш”, приводимо крају. Ова саобраћајница нам отвара могућност за преговоре са новим инвеститорима. Тренутно разговарамо са једним италијанским и, што ми је посебно драго, са два инвеститора из Шапца са којима је близу реализација куповине парцеле у наставку Нове 5. Очекујем да до краја грађевинске сезоне завршимо уговоре са њима и наставимо изградњу ове улице, казао је Васић.
Он је најавио да ће наредне недеље у Северној 1 трансверзали почети изградња 200 метара водоводне мреже за инвеститоре који ту већ имају објекте, у исто време расписује се набавка за канализацију што практично значи да ће за месец дана инвеститорима бити уведена канализација.
Технолог у компанији “Кенди раш” Добросав Саватић, истакао је да ће нова саобраћајница олакшати приступ објекту. Тренутно у овој фирми ради 53 радника, а планира се проширење производње и отварање нових радних места.
- Отварамо нову фабрику која ће повећати наше капацитет где имамо много боље услове него у тренутној фабрици. Бољи путеви, канализација, све нам је доведено. Сама фабрика ће бити боље организована, боље линије, модернија, бољи приступ саобраћајницама. Лакше ће бити пронаћи фабрику и доћи до ње, чиме радницима доста олакшавамо посао, закључио је Саватић.
“Кенди раш” производи кремове, крем бананице, а у будућности, најављује њихов технолог, производиће и чоколаду.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'