Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана још једна улица у Прњавору

08. Октобар Асфалтирана још једна улица у Прњавору
Улица Дринска у Прњавору у дужини 1,6 километара асфалтирана је данас, а радови вредни 12 милина динара финансирани су из градског буџета.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је данас Прњавор и свих пет улица које су реконструисане током ове грађевинске сезоне у овом селу.

-У протеклих пет година уложено је више од милијарду динара у путну инфраструктуру на територији читавог града, урађено је 40 километара путева у селима и 20 километара улица. Радили смо све оно за шта смо надлежни и трудили смо се да обезбедимо једнаке услове животе и за грађане који живе 40 километара од града као и за оне који су у центру Шапца. У Прњавору смо урадили пет улица заједно са нашим суграђанима. Машине се из Прњавора селе у Румску, након тога у Накучане затим у Заблаће. Сви ће доћи на ред, а они који улажу динар на два ће имати приоритет. Радићемо док буду временски услови дозвољавали. Лаж је да локална самоуправа није урадила ништа и то могу да потврде и мештани Прњавора али и других села. Лаж је када дође министарка Михајловић која наводно није у функционерској кампањи и каже како је локална власт неспособна и да ће Влада да уради уместо Града. Дражава треба да ради оно за шта је надлежна, односно државне путеве, а овде су два таква – пут према Чокешини и пут према Бадовинцима, рекао је градоначелник у Прњавору.

Милутин Јекић, одборник у Скупштини града Шапца, истакао је да се Дринска улица асфалтира новцем из буџета града Шапца.

-Прњавору је инфраструктура најбитнија. Улица Дринска се ради средствима из градског буџета. Ово је улица која повезује део шестог реона и излазак на Дрину. Још четири улице су асфалтиране, то су улице у којима има пуно деце и она, као и деца у граду, заслужују да имају добар пут до школе. Савет Месне заједнице ефикасно ради и процењује шта су приоритети. У Прњавору има много да се ради. Наставићемо даље да радимо оно што је најнеопходније да грађани боље живе и ефикасније обављају свој посао, казао је Јекић.

Претходне четири улице које су асфалтиране су улица Вука Караџића, Ивановића сокак, Цветиновића сокак и Веселиновића шор.

Председник Месне заједнице „Прњавор“ Живорад Васић објаснио је да је Дринска улица жила куцавица за Прњаворце јер води до Дрине, њива али и великог броја кућа.

-Ово је једна од централних улица у Прњавору, жила куцавица овог села. Не само зато што је ту велики број кућа него води до Дрине и доста малских путева се веже за ову улицу. Успели смо уз помоћ Градске управе да остваримо циљ и да реконструишемо ову улицу. Најважније нам је да реконструишемо путеве који су у лошем стању и да покушамо да раширимо водоводну мрежу, испричао је председник МЗ Прњавор.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'