Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтирана и четврта улица у Поцерском Причиновићу

08. Новембар Асфалтирана и четврта улица у Поцерском Причиновићу
Град Шабац ове године улаже десет милиона евра у инфраструктурне пројекте. О значају њихове изградње најбоље сведочи интересовање грађана за учешће у кампањи града "два на динар". На тај начин у Поцерском Причиновићу уређене су четири улице, а данас је асфалтирана и улица Добросава Живановића.

Како је истакао Милан Васић, начелник Градске управе града Шапца, то је само једно од данас активних 15 градилишта на територији града.
- Захваљујем се суграђанима који су прихватили да учествују у акцијама „два на динар“ и позивам их да тако буде и убудуће. Радићемо све док нам временске прилике то дозволе, а настављамо на пролеће. То је озбиљан посао, план за ову годину је 31 улица и прилично сам сигуран да ћемо га испунити. Посао настављамо и у граду и такође очекујем да ћемо га завршити до краја године, рекао је начелник Градске управе.

Према речима Милана Арсеновића, председника МЗ „Поцерски Причиновић“, после Ваљевске, Лазара Васића и Милана Ђаковића, на ред је дошла и улица Добросава Живановића.
- Укупна вредност радова за све четири улице, у дужини 1,3 километра, је десет милиона динара, а мештани су учествовали по принципу „два на динар“, рекао је Арсеновић и истакао велику заинтересованост мештана за овакав начин финансирања.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'