Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтиран пут
у Накучанима

18. Октобар Асфалтиран пут <br> у Накучанима
У Накучанима је асфалтирана Дивич мала, пут поред којег живи деветоро мале деце која ће од сада лакше и брже стизати до школе удаљене три и по километра.

Захтеви грађана за реконструкцију путева су многобројни, све ће бити урађено али треба времена – поручио је градоначелник Небојша Зеленовић у Накучанима и замолио грађане за стрпљење.

-Радићемо докле год нам временски услови дозвољавају. Ради се у Накучанима, Поцерском Причиновићу и у граду, затим ће бити урађени нови путеви у селима. Ради се најбрже што могу да издрже садашњи грађевински капацитети. Захваљујем се свим мештанима који учествују у заједничким акцијама и дају свој динар на који Градска управа даје два динара. На овај начин можемо пуно послова да урадимо. Грађане молим за мало стрпљења јер у овом тренутку две грађевинске компаније раде интензивно и стварно су преоптерећени. Радићемо све док временски услови дозволе и нека нико не брине, сви ће стићи на ред, казао је градоначелник.

Он је додао да уређење путне инфраструктуре омогућава грађанима да на бољи начин организују своје послове и зарађују више.

-У овом делу Накучана децу свакодневно возе у школу и важно је да имају једнаке услове за живот као деца у граду. Важно је и за мештане да могу несметано да зарађују, да могу да им дођу откупљивачи млека, да могу да имају свој бизнис и организју га на најбољи начин. Мештани Волујца су ме питали да ли ће бити спојен пут од Волујца према Накучанима тај пут је локални и ми ћемо га урадити, али по распореду не до краја године, али је у плану. Захтеви су многобројни, урадићемо све али треба времена, поручио је градоначелник.

Продан Панић, одборник у Скупштини града Шапца и мештатнин Накучана истиче да је ово село на “добром путу”.

-Накучани на добром путу – наш дугогодишњи слоган се остварује. Ово је било јако потребно, има 12 кућа у овом крају и деветоро мале деце коју возимо три и по километра до школе и ова мала је била приоритет за асфалтирање. Одвојили смо новац на референдуму и мештани су додатно учествовали користећи политику “два на динар”, рекао је Продан Панић и захвалио се мештанима који су на гласали за асфалтирање Дивич мале.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'