Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтиран пут
у Белој Реци

15. Август Асфалтиран пут <br> у Белој Реци
У Белој Реци данас је асфалтиран пут који пролази кроз центар овог села. То је, према речима градоначелника Небојше Зеленовића, пример да Град подједнако брине и о градским и о сеоским саобраћајницама.
Више од 260 милиона динара у овој години инвестирано је и инфраструктурне радове, а инвестиције вредне још 30 милиона тренутно се реализују на различитим локацијама у граду.

- Нема никакве разлике да ли се послови асфалтирања обављају у центру града или у најудаљенијим тачкама. Данас смо у Белој Реци, радови напредују како смо и замислили. До сада смо урадили половину планираних деоница што се тиче путева и око 23 улице у граду. Улазимо у следећу фазу што се тиче улица у граду.Могу да најавим да ћемо радити Нушићеву улицу. Радиће се Винаверов трг и Бенске баре. За 20ак дана настављају се путеви у Поцерини - Поцерски Метковић, Десић, Милошевац. Радови иду како треба, новца има довољно. Позивам грађане да кажу шта је њима важно, а надлежне службе су ту да то поправе, рекао је градоначелник.

Сретен Живанић, одборник у Скупштини града Шапца пореколом из Беле Реке истакао је да је ово прва реконструкција овог пута од 1977. године.

-Путеви су јако пропали и ово је било последње време да се нешто уради. Ово је велики дан за Белу Реку. Саобраћај ће бити безбеднији и лакши, рекао је Живанић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
18. Септембар 2019.

Забрана саобраћаја код вашаришта

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'