Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтиран пут
у Белој Реци

15. Август Асфалтиран пут <br> у Белој Реци
У Белој Реци данас је асфалтиран пут који пролази кроз центар овог села. То је, према речима градоначелника Небојше Зеленовића, пример да Град подједнако брине и о градским и о сеоским саобраћајницама.
Више од 260 милиона динара у овој години инвестирано је и инфраструктурне радове, а инвестиције вредне још 30 милиона тренутно се реализују на различитим локацијама у граду.

- Нема никакве разлике да ли се послови асфалтирања обављају у центру града или у најудаљенијим тачкама. Данас смо у Белој Реци, радови напредују како смо и замислили. До сада смо урадили половину планираних деоница што се тиче путева и око 23 улице у граду. Улазимо у следећу фазу што се тиче улица у граду.Могу да најавим да ћемо радити Нушићеву улицу. Радиће се Винаверов трг и Бенске баре. За 20ак дана настављају се путеви у Поцерини - Поцерски Метковић, Десић, Милошевац. Радови иду како треба, новца има довољно. Позивам грађане да кажу шта је њима важно, а надлежне службе су ту да то поправе, рекао је градоначелник.

Сретен Живанић, одборник у Скупштини града Шапца пореколом из Беле Реке истакао је да је ово прва реконструкција овог пута од 1977. године.

-Путеви су јако пропали и ово је било последње време да се нешто уради. Ово је велики дан за Белу Реку. Саобраћај ће бити безбеднији и лакши, рекао је Живанић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'