Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Асфалтиран локални пут
у Мрђеновцу

25. Новембар Асфалтиран локални пут<br> у Мрђеновцу
У Мрђеновцу је асфалтирано 750 метара локалног пута, од уласка у село ка центру Мрђеновца.
Радови се финансирају из буџета града Шапца.

Мрђеновац је у суботу посетио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић где је са мештанима разговарао о улагању у сеоску инфраструктуру.

-Шабац је велико градилиште, посебно на сеоском подручју у последњих неколико месеци. Поред радова којe је планирала Градска управа, изводе се и радови који су изгласани на претходном директном одлучивању, граде се сале, улаже у тротоаре, школе, спортску инфраструктуру, казао је градоначелник.

Градоначелник је поручио становницима градских месних заједница да и они учествују у директном одлучивању јер ће, баш као у сеоским подручјима и у градским месним заједницама све што буде изгласано бити и реализовано.


-Осмог децембра ће бити празник демократије у нашем граду. Сви имају прилику да се изјасне како желе да буде потрошено више од 200 милиона динара. Ово је прилика за људе да почну да одлучују о свом новцу и да учинимо нешто паметно за своја села и своје градске квартове. То је могуће, само је важно да јавни интереси буду приближени грађанима и да се чује права народна воља и стварне потребе грађана, рекао је градоначелник и подвукао да једино у Шапцу грађани имају право да сами одлучују како ће бити потрошен новац прикупљен од пореза на имовину.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'