Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Апел несавесним власницима паса -
обавезна корпа и поводац

05. Март Апел несавесним власницима паса - <br> обавезна корпа и поводац
Поводом инцидента који се у недељу догодио на градском тргу у Шапцу, када је власнички пас расе стафорд, без повоца и корпе трчао по тргу и угожавао безбедност суграђана, Одељење комуналне полиције упутило је апел свим власницима паса. Они подсећају на градску одлуку о држању домаћих животња и обавезе власника приликом извођења паса у јавност.

Према речима Александра Мићића из Комуналне полиције, у поподневним часовима у недељу, припадници Одељења су добили пријаву да се велики власнички пас слободно креће по тргу.
-Припадници нашег одељења су преко градских камера и теренским радом успели да пронађу власника поменутог пса. Власнику ће бити уручен прекршајни налог у износу од 5.000 динара, јер је његов пас, расе стафоред, без корпе и поводца трчио по тргу, рекао је Мићић.

Он је апеловао на све власнике паса, да из безбедносних разлога, приликом извођења љубимаца у шетњу обавезно ставе корпу, поводац и понесу потврду о вакцинацији и чипу њиховог љубимца. Додао је да ће Одељење комуналне полиције у Градској управи града Шапца покренути инацијативу да се казна за овакве прекршаје повећа, јер је све више власника паса, који упркос санкцијама, и даље не поштују прописе и тиме угрожавају безбедност суграђана, нарочито деце која се играју на тргу.

Фотографија преузета са Интернета.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
27. Мај 2019.

Раскопавање у Мачванској улици

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'