Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Апел несавесним власницима паса -
обавезна корпа и поводац

05. Март Апел несавесним власницима паса - <br> обавезна корпа и поводац
Поводом инцидента који се у недељу догодио на градском тргу у Шапцу, када је власнички пас расе стафорд, без повоца и корпе трчао по тргу и угожавао безбедност суграђана, Одељење комуналне полиције упутило је апел свим власницима паса. Они подсећају на градску одлуку о држању домаћих животња и обавезе власника приликом извођења паса у јавност.

Према речима Александра Мићића из Комуналне полиције, у поподневним часовима у недељу, припадници Одељења су добили пријаву да се велики власнички пас слободно креће по тргу.
-Припадници нашег одељења су преко градских камера и теренским радом успели да пронађу власника поменутог пса. Власнику ће бити уручен прекршајни налог у износу од 5.000 динара, јер је његов пас, расе стафоред, без корпе и поводца трчио по тргу, рекао је Мићић.

Он је апеловао на све власнике паса, да из безбедносних разлога, приликом извођења љубимаца у шетњу обавезно ставе корпу, поводац и понесу потврду о вакцинацији и чипу њиховог љубимца. Додао је да ће Одељење комуналне полиције у Градској управи града Шапца покренути инацијативу да се казна за овакве прекршаје повећа, јер је све више власника паса, који упркос санкцијама, и даље не поштују прописе и тиме угрожавају безбедност суграђана, нарочито деце која се играју на тргу.

Фотографија преузета са Интернета.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'