Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Амбасадор Краљевине Белгије у Шапцу

30. Новембар Амбасадор Краљевине Белгије у Шапцу
Амбасадор Краљевине Белгије у Србији, Кунрад Адам, данас је гост Шапца. За њега је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио пријем у Градској кући. Поред градоначелника, састанку су присуствовали Душан Костадиновић, заменик градоначелника Шапца, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца и Совраније Чоњагић, директор Слободне зоне Шабац.

Амбасадору Белгије представљени су привредни потенцијали, култура и историја града.
Градоначелник Зеленовић је говорио о наградама и признањима које је добио Град Шабац, као једна од најбољих дестинација за улагање у Србији.
Он је истакао да захваљући доброј политици коју спроводи Градска управа града Шапца, данас људи у Шапцу немају проблем да нађу посао, јер је доласком иностраних компанија и ширењем домаћих фирми, отворен велики број нових радних места.

Амбасадор Краљевине Белгије, Кунрад Адам, захвалио се на гостопримству и позиву да дође у Шабац. Он је рекао да су односи између Белгије и Србије данас интензивнији него икад, а да је његов задатак, као амбасадора, да изађе ван Београда и упозна и друге градове у Србији, градове који би могли да буду потенцијлне инвестиционе дестинације за белгијских компанија.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'