Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Амбасадор Краљевине Белгије у Шапцу

30. Новембар Амбасадор Краљевине Белгије у Шапцу
Амбасадор Краљевине Белгије у Србији, Кунрад Адам, данас је гост Шапца. За њега је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио пријем у Градској кући. Поред градоначелника, састанку су присуствовали Душан Костадиновић, заменик градоначелника Шапца, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца и Совраније Чоњагић, директор Слободне зоне Шабац.

Амбасадору Белгије представљени су привредни потенцијали, култура и историја града.
Градоначелник Зеленовић је говорио о наградама и признањима које је добио Град Шабац, као једна од најбољих дестинација за улагање у Србији.
Он је истакао да захваљући доброј политици коју спроводи Градска управа града Шапца, данас људи у Шапцу немају проблем да нађу посао, јер је доласком иностраних компанија и ширењем домаћих фирми, отворен велики број нових радних места.

Амбасадор Краљевине Белгије, Кунрад Адам, захвалио се на гостопримству и позиву да дође у Шабац. Он је рекао да су односи између Белгије и Србије данас интензивнији него икад, а да је његов задатак, као амбасадора, да изађе ван Београда и упозна и друге градове у Србији, градове који би могли да буду потенцијлне инвестиционе дестинације за белгијских компанија.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'