Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Амбасадор Финске импресиониран посетом Шапцу

21. Април Амбасадор Финске импресиониран посетом Шапцу
Након посете Шапцу, амбасадор Финске у Србији Перти Иконен упутио је градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу писмо захвалности у ком је изразио своје импресије радом и плановима локалне самоуправе, као и наду да ће финске компаније бити присутне у Шапцу:
"Поштовани господине Зеленовићу, захваљујем Вам се на срдачном постопримству приликом моје друге посете Шапцу, заједно са представницима финских фирми. Импресиониран сам професионализмом и плановима за будућност које имате за ваш град. Надам се да ће финске компаније својим искуством и технологијама које користе бити присутне у будућности у Шапцу и учествовати у даљем развоју вашег града. Искрено се надам да ћемо наћи простора за сарадњу у свим областима о којима смо причали. Верујем да ће наш састанак означити почетак дуге и успешне привредне сарадње на обострано задовољство и радујем се својој следећој посети вашем граду", наводи се у писму амсадаора Финске Пертија Иконена градоначелнику Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Април 2018.

Раскопавање у Карађорђевој

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Карађорђева број 2. због отклањања сметњи ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'