Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У току реконструкција Нушићеве улице

01. Новембар  У току реконструкција Нушићеве улице
Нушићева улица добија потпуно нови изглед, функционалнији како за станаре тако и за кориснике установа које се у њој налазе. Поред Музеја шабачких Јевреја поставља се коцка, док ће део улице од филијала РФЗО И ПИО (зграда “социјалног”) ка Владе Јовановића бити асфалтиран и обезбеђен нови број паркинг места. Нова паркинг места биће и у наставку улице, иза Градске куће до зграде пензионера тако да ће све укупно бити обезбеђено 60 паркинг места.

Улица ће бити једносмерна са смером кретања од Војводе Мишића ка Владе Јовановића што ће грађанима који долазе у филијалу РФЗО И ПИО скратити пут јер ће директно из Војводе Мишића моћи да уђу у Нишићеву и потраже паркинг место.


Део код просторија пензионера имао је проблем са водом која се задржавала на површини али захваљујући реконструкцији канализације, која је обављена пре завршних радова, проблем је решен.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић обишао је данас радове у Нушићевој и оценио да ће нови изглед улице бити функционалнији.

-Ово је велики захват, део који је у самом центру града остао неуређен добија своју нову форму, какву су наше градске архитекте осмислиле. Овде ће бити нова саобраћајница. Уз синагогу ће бити задржана коцка и старински изглед и обезбедићемо већи број паркинг места. Водили смо рачуна да задовољимо потребе људи који долазе у Републички фонд за здравствено осигурање и Фонд ПИО, и грађана који излазе на комисије, тако да ће бити довољан број паркинг места и испред зграде и између зграда и испред солитера и иза Дуњиће куће и у пролазу ка Карађорђевој улици, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

Вредност радова је близу 15 милиона динара, а радови ће бити завршени до краја новембра.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'