Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Почело пријављивање за персонализоване картице за породице са троје и више деце

03. Април
Покрет за децу ТРИ ПЛУС у сарадњи са Градском управом града Шапца омогућиће остваривање попуста приликом плаћања роба и услуга породицама са троје и више деце.
Да би породице које имају троје и више деце оствариле ово право, потребно је да мајка или отац потпишу Изјаву која се налази на сајту Града Шапца, у одељку Актуелности/Огласи и конкурси ( http://sabac.rs/aktuelnosti/oglasi-i-konkursi.htm ) и предају је на Јединствни шалтер у Градској управи (Господар Јевремова 6) или у просторијама месне канцалерије у месној заједници у којој живе.
Рок за предају попуњених Изјава је 16. април 2018. године, након чега ће бити организована подела картица, са којом ће ове породице остваривати право на попусте.
Поносна картица 2018 „Цена минус за 3 “ је персонализована картица на име мајке која има троје и више деце, или у изузетним случајевима на име оца или друге особе која се брине о деци која немају мајку, са којом могу остварити попуст и бити ослобођени од плаћања у правним субјектима који су потписали уговоре о пословно техничкој сарадњи са Покретом за децу ТРИ ПЛУС.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Април 2019.

Радови у Масариковој улици

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'