Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Обавештење Одељења за инспекцијске и комунално стамбене послове

24. Мај
Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће Предузећу за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац, вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, ул. Кнеза Милоша, у тротоару у близини зелених површина и грађевинских објеката на адресама Цара Душана бр. 44 и 42А, ради отклањања сметњи која је настала у наведеном делу града, а у којем се налазе локације којима треба приступити у циљу спровођења одговарајућег поступка у периоду од 25.05. - 30.06.2018. године уз обавезу да раскопану површину јавне намене по завршетку радова, доведе у исправно стање и отклони евентуална оштећења, у противном довођење у исправно стање извршиће се преко других лица, на терет средстава тог Предузећа.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'