Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Светосавска академија

25. Јануар Светосавска академија
У организацији Града Шапца и Црквене општине Шабац, вечерас је у сали Шабачког позоришта одржана Светосавска академија. Најбољим шабачким ученицима градоначелник Шапца Небојша Зеленовић доделио је Светосавске похвале за афирмацију знања и позитивних узора, а Црквена општина наградила је најуспешније на Конкурсу „Пред Светим Савом данас – његов пут и наше стрампутице“. Присутнима се, поред осталих, обратио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, истакавши да дан којим славимо Светог Саву, првог српског архиепископа и просветитеља, посвећујемо школама у жељи да образовање постане кључни фактор развоја појединаца и друштва. У уметничком делу Светосавске академије учествовали су ученици Основе школе “Ната Јеличић” и Црквени хор “Свети Јован Богослов”.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
19. Фебруар 2019.

Обавештење пореске службе

Пореска служба Градске управе града Шапца обавештава грађане да је 14. фебруар 2018. године рок за уплату обавезе за први квартал годишњег пореза на имовину. Пореска служба позива грађане да измире сва заостала ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'